За време на полицискиот час вандали уништувале јавен и приватен имот во Гевгелија

Јавното претпријатие „Комуналец” од Гевгелија соопшти дека за време на полицискиот час вандали правеле штета во централното градско подрачје.

Засега непознати лица, прекршувајќи ја забраната за движење, го искористиле моментот кога на улиците нема раздвиженост и уништувале јавен и приватен имот.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

24Gevgelija.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај 24Gevgelija.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.SR, Valandovo.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.