За два дена двајца жители на Гевгелија добија електрични тротинети на грепки

За само два дена двајца жители на Гевгелија, Лепосава Дракалска и Влатко Картов, добија електрични тротинети на гепки од Државна лотарија на Македонија.

Влатко купил два инстант лоза „Еко скутер“ од продажното место „Тобако Три“ во Гевгелија. Во едниот лоз се криеле три симболи на „еко скутер“, додека Лепосава купила само еден лоз од продажното место „Киоск Марина“ кој што бил добитен.

 


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

24Gevgelija.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај 24Gevgelija.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.SR, Valandovo.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.