Утре во Гевгелија ќе биде отворена изложбата „Мандала Милци“

На 22. октомври 2019. година, вторник, во Ликовната галерија „Амам“ во Гевгелија ќе биде отворена изложба на Соња Чингарова Фотева „Мандала Милци“.

Организатор на изложбата е НУ Музеј – Гевгелија.

Свеченото отворање на изложбата е закажано во 13 часот.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

24Gevgelija.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај 24Gevgelija.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.SR, Valandovo.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.